«Arkhipelagskoye Bronirovaniye Finlyandii»
*** Tourist Info
+358-2-410 6600 if.gnikoobogalepihcra@ofni Pn-Pt 9-16

image

Этой страницы к сожалению нет на русском языке.
Вы можете попробовать переводить страницы с Google Translate инструмент прямо под этой рамки.

Mötesutrymmen och programtjänster

Skärgården erbjuder lugn och ro samt utmärkta konferensutrymmen. Läget invid Åbo eller några timmars bilväg från Helsingfors innebär att servicen är tillräckligt nära men den annorlunda omgivningen erbjuder en uppiggande upplevelse. Vi har många bra alternativ för kundtillställningar, möten, rekreationsdagar o.s.v..

Keramik på Ceracon

Keramik

4-6 pers.

 Inkvartering i det vid havet belägna, trevliga Ceracon b&b, i keramikverkstadens övre våning. 2 dubbelrum delar på toalett och dusch. Rummen har alla eget minikök och TV.

 Keramikkursen och grejandet i verkstaden börjar redan på ankomstdagen. På kvällen kan ni tex. grilla elelr göra en tur in till centrum (kort promenadväg). Frukost x 2, en lunch och pizzamiddag på restaurang Portside ingår i paketet. Utöver keramiken har ni gott om lugn och ro att njuta av hav och natur- cykla på lånecyklar, meta från bryggan, simma, sola, vandra, plocka bär elelr svamp osv.

 Pris 295e/person.

I skärgårdens stillhet

...föds nya idéer och mognar goda beslut. Kom till skärgården och ordna möten och konferenser i annorlunda och högklassiga mötesutrymmen. Vi har många olika sorters program och underhållning att erbjuda er mellan mötena. Vi erbjuder inkvartering i hotell, pensionat och stugor. När gruppen vill vara för sig själv lämpar sig stora konferensstugor väl. Begär ett programförslag och en offert av oss samtidigt med inkvarteringspaketen.

Här nedan följer några exempel på de programpaket vi kan erbjuda.

Kundträff, företagets bemärkelsedag, uppladdningsdag...

Exemplen nedan är för 10-15 personer. Det lönar sig alltid att begära en offert för just din grupp. Priserna varierar med gruppstorlek och programinnehåll.

Till havs, fiske, bastu

Vi erbjuder kryssningar och havsutfärder med olika charterbåtar. Båtvalet sker enligt gruppstorlek och vi gör upp ett program som passar ert tidsschema. Det finns mycket att se i skärgården, t.ex. Bengtskärs fyr, Vikingacentret i Rosala, ytterskären i Vänö och Borstö, Högsåra, Gullkrona och Själö. Hur skulle det vara med en piknik-utfärd till yttre skärgården och som avslutning en strandbastukväll med grillat eller fisk? Eller en kryssning till en vingård med vinprovning? Priset från 35€/person beroende på utflyktens längd.

Upplev fiskandets spänning tillsammans med en erfaren fiskeguide. Du behöver varken sakkunskap eller egen utrustning. Du får handledning helt enligt dina egna behov och önskemål. Här väntar abborrarna vid grynnorna och gäddorna lurar i vassen. Du kan även boka fiskestuga med båt, om du redan är en erfarnare fiskare. Guidad fisketur från 46€/person.

Vi erbjuder seglatser med gammaldags segelbåtar. På galeasen Inga eller på jakten Eugenia kan du njuta av en lugn seglats och hålla palaver. Även övernattningar går att ordna, men om det är frågan om större grupper sover en del iland. Du får även delta i själva seglandet och lära dig seglandets ädla konst.

Strandbastu och uppvärmd badtunna under bar himmel. Eller rökbastu. I samband med bastun serveras en måltid med bastumeny. Pris från 47€/person inklusive måltid för 3 timmars bastande.

Även badtjänster i samband med mötesresor är möjliga, när Hotel Kasnäs badavdelning öppnar i juni.

Öka samarbetsförmågan och trivs

Skulle det inte vara spännande att övernatta i en trädhydda? Eller bada bastu i en underjordisk rökbastu av granit? Inte så illa efter en lagtävling. Tävlingen kunde gå ut på t.ex. tandemcykling, bågskytte, boboll eller lekfull jakt på orre.

Samarbetsförmågan kan utvecklas även t.ex. genom att lösa symbolgåtor som i boken Da Vinci Koden, eller genom att göra en James Bond film.

Ni kan även delta i en lekfull tävling (5-10-kamp) med grenar som paddling, rodd, minigolf, biljard, pilkastning, paintball prickskytte, simning eller dykning efter skatter i bassäng. Grenarna väljer ni själva. Tävlingen tar 3-4 timmar. Pris från 35€/person.

Njut och lär av naturen

Bonga en säl eller en havsörn. Lär dig vilka växter som är ätliga och vilka som kan användas som mediciner. Vad skall jag göra om jag går vilse? Hur sätter man upp ett läger, fiskar och samlar mat i naturen? Vad berättar ljuden i naturen - och kan jag njuta av tystnaden? Det sägs att människan har blivit urbaniserad. Som motvikt erbjuder vi utflykter och naturupplevelser i sällskap med en erfaren naturguide. Njut till fullo av skärgårdshavets enastående miljö - på en öde ö, om du så vill.

Du kan även uppleva naturen genom att cykla eller paddla. Du behöver inte äga varken cykel eller kajak. Tidigare erfarenheter av paddling är inte heller nödvändiga. Skolade guider berättar hur du skall göra och utfärdens svårighetsgrad anpassas så att alla klarar sig bra. I kajak kommer du nära både fåglar och skärgårdsmiljön.

Upplevelser bakåt i tiden

Vikingafester där maten äts från plankor. Emellanåt tävlar du i yxkastning och andra vikingakonster medan schamantrummorna dunkar. Detta hände för tusen år sedan.

En kväll som smugglare är spännande. Lekfullt överraskningsprogram. 1930-talet.

På Sagalunds museum kan du uppleva en skoldag för hundra år sedan i sällskap med en äldre tiders klockare, en sju sorters kaffebjudning eller en 1870-tals fest med mat.

Sommarens notfiske i Rimito. Notfiskekungens fest à la Janne Koivuniemi.

Bekanta dig även med våra gruppresor. Där hittar du fina dagsutflykter för rekreationsändamål. Med förfrågningar och offertbegäran vänder du dig till oss.

 

Farmersgolf, en ny året runt aktivitet som passar alla!

Farmersgolf finns i Rimito och erbjuder er många olika upplevelser. Ni kan välja mellan infraröd bastu eller valvrökbastu, örtbad eller vanligt varmvattenbad. Ni kan kombinera dessa med en runda på Farmersgolf banan, och avsluta rundan med grillning och fältpicnic på sista banan. Om ni vill ha en konferens på Farmersgolf är det också möjligt, i det nybyggda mötesutrymmet ryms både stora och små sällskap. Vill ni övernatta finns det möjlighet för detta på det historiska loftet, i Inspektörens hydda eller i fiskstugan. På gården finns det även utmärkta möjligheter för naturvandring, fiske, olika teamövningar, bergsklättring, stavgång, svamp- och bärplockning.

Prisexempel:

- Endast Farmersgolf 10 €/spelare (inkl. moms)

- Farmersgolf, bratwurst, batong, saft och kaffe på fältkanten 20 €/spelare (inkl.moms)

- Farmersgolf, valvrökbastu, infraröd bastu och bassängerna uppvärmda, samt hela gårdens hyra 650 € + 15 €/pers+moms. För olika middagsalternativ, be om en offert!

Tag kontakt så berättar vi mera!

Dagsseglats till Själö

Kom med på en oförglömlig seglats till Själö! Avfärd från Airisto, Pargas på förmiddagen med segelbåt. Den erfarna skepparen tar er på en knapp timme säkert fram till ön Själö i Nagus norra skärgård. På ön har spetälska och mentalsjuka patienter förr blivit inhysta, i dagens läge verkar Skärgårdshavets forskningsintitut i dessa utrymmen. Trots sitt dystra förflutna är ön en vacker syn med blommande ängar och en vacker gammal träkyrka. Guidning i museikyrkan och ni får även höra om öns spännande historia.  Efter guidningen avnjuts en lätt lunch ombord på segelbåten. Efteråt återstår ännu lite tid att på egen hand bekanta sig med Själö, sedan seglar ni tillbaka mot Airisto. Seglatsen räcker ca 5 timmar.

Paketets pris från 90€/person. I priset ingår segelbåtens hyra med skeppare, guidad rundvandring på Själö samt salladslunch.

Mer information om paketet får ni genom att kontakta oss!